Måder at tjene penge på, mens du rejser: Lang og kort sigt

Der er så mange måder at tjene penge på, mens du rejser. Det kan være så simpelt som at få passiv indkomst ved at leje din parkeringsplads, mens du er væk på roadtrip eller rent faktisk får et job på en langtidsrejse.

 

Du kan ofte dykke dybere ned i din destination og få i det mindste nogle af rejsens omkostninger tilbage.

Tjen penge, mens du rejser på kort sigt

Lej dit sted, mens du er væk. At leje din lejlighed eller dit hus på Airbnb, mens du er væk, kan give dig hundredvis, hvis ikke tusindvis af kroner. Der vil være stor efterspørgsel i år, så det kunne være et godt tidspunkt at komme ind i det.

Sørg for, at du har en pålidelig ven eller et familiemedlem klar til at modtage dine gæster, besvare deres spørgsmål og håndtere eventuelle problemer i dit fravær.

 

Lej din bil, mens du er ude af byen. Medmindre du er på roadtrip, vil din bil stå stille, mens du er væk. 

 

Lej din parkeringsplads, mens du er på roadtrip.

 

Bliv betalt for at køre til din destination. Biler og lastbiler bliver flyttet rundt fra folk som dig og mig, hele tiden. I nogle tilfælde er dine omkostninger dækket; i andre tjener du faktisk penge. Det er en lodtrækning om, hvorvidt destinationen for bilen er interessant for dig, men det er en fantastisk måde at spare på rejser og muligvis også tjene nogle penge.

 

Sælg fede ting, du finder på dine rejser. Er du shopper? Er du god til at markedsføre ting, du elsker? Find produkter på dine rejser, som er helt unikke og/eller billige, som du kan tage med hjem og sælge online fra social media eller en hjemmeside med webshop. Pengene kommer til dig efter din rejse, men det er stadig penge tjent på din rejse! Køb hjemmeside her.

 

Tjen penge på lang sigt

Alle har forskellige færdigheder og talenter, så ikke alle muligheder vil være af interesse for alle. Tag dog et kig. Der er en række forskellige måder at tjene penge på, når du rejser langsigtet. Interesseret i at være en digital nomade? Læs Digitale nomader, der rejser alene: Finansielle tips til besparelse og sikkerhed

 

Arbejde på et hostel. Vandrerhjem er ofte bemandet af rejsende. Derfor er de ofte på udkig efter personale. Lønnen vil ikke være top, men du får også et værelse.

 

Sælg dit talent online. Fiverr er en hjemmeside, hvor du kan sælge dine tjenester for penge. Det er utroligt, hvad folk vil sælge. Hvis du kan redigere video eller lave webdesign, kan du klarer det godt. Mulighederne er uendelige.

 

Freelance fra vejen. Upwork hjælper dig med at finde freelancearbejde – alle former for freelancearbejde. Der er alt fra at fungere som en virtuel assistent til at lave bogholderi, kundesupport, webdesign og tekstforfatning. Det er freelancejobs, du kan hente undervejs.

 

Underviser i engelsk eller andet som andetsprog. Vejledning kan være en relativt kortvarig koncert, mens undervisning i ESL har en tendens til at være mere en forpligtelse. ESL Cafe er en fantastisk ressource for kommende lærere. Tjek også Teacher Traveler, en fremragende blog for lærere, der ønsker at rejse.

Få et deltids- eller korttidsjob. At arbejde detailhandel eller på en restaurant kan være en mulighed for dig at tjene penge, mens du rejser. Sørg for at vide, om det er lovligt, og hvilket visum du skal bruge for at gøre det. Google “rejse og arbejde i _____” for at finde pålidelige oplysninger. At arbejde på en gård i høstsæsonen kan være en anden mulighed.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *