At rejse er at smage øl

Det er måske ikke alle der vil holde mig med i det udsagn, men for mig er der nu alligevel noget om det. Nu skal det ikke forstås sådan, at når jeg er på ferie, så kører jeg ned til den første og bedste købmand og køber en kasse discount øl. Det er slet ikke på den måde jeg mener.

Smag på det lokale

Siden jeg var dreng og var med mine forældre på ferie, så gik de altid meget op i, at man skulle smage på det lokale. Min far købte kun lokale øl og kunne ikke drømme om at købe af de store danske øl navne hvis de var til stede i den by vi kom frem til. Kan stadigvæk høre ham sige, at jeg vil da meget hellere smage noget af det lokale øl når vi nu er her. Sådan var det også med hensyn til mad, der var det også det lokale køkken der skulle smages. Det var ikke alle gange det gik lige godt, men har mange rigtig gode oplevelser når det kommer til de rejser. Det er helt klart noget jeg har taget med mig i dag når vi i min egen lille familie tager på ferie. Hvis du også kunne tænke dig at læse meget mere om øl og ølbrygning, så kan jeg varmt anbefale dig at besøge siden https://brewlex.dk/ 

Noget af det jeg holder af når jeg rejser i Tyskland, så er det de mange traditioner de har omkring ølglas. Alle bryggerierne har deres helt eget glas, og nogle af bliver pyntet med det jeg kalder et gashåndtag i bunden af glasset. Jeg har aldrig set den samme tradition i Danmark, det er som om det er noget der hører Tyskland til. Jeg tror det er en måde at skælde sig ud på, og fremstå med lidt ekstra når man kigger på sådan et glas øl.

Jeg er også begyndt at brygge min egen øl. Når de kommer til råvarer til ølbrygning, så køber jeg det på denne webshop https://box2brew.dk/ – De råvarer man anvender når man brygger øl hjemme, det er de samme råvarer som bryggerier bruger, så derfor af det af bedste kvalitet. Når det så kommer til viden om hvordan man gør det, så er det et spørgsmål om at komme i gang og læse lidt nettet. Her kommer brewlex.dk som et godt eksempel på information omkring ølbrygning du finder helt gratis på nettet. Der er ingen grund til at gå ud og købe dyre bøger for at komme i gang, for den basale viden er til at komme over, så det er bare at få læst den hjemmeside, får købt noget udstyr og så ellers bare kom i gang. 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *